Menu
SEARCH
SCROLL TO EXPLORE

Grădinița IBSB într-un nou spațiu modern și generos

Noul concept de design încorporează diverse zone tematice de explorare pentru copiii de grădiniță, cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani. În abordarea holistică a dezvoltării copilului încă de la vârste foarte fragede, se regăsesc atât valorile de bază ale educației promovate de noi, cât și nevoile sociale, emoționale și educaționale ale fiecărui individ în stabilirea unui fundament solid pentru viitorul parcurs academic.

Pentru mai multe informații despre grădinița noastră vă rugăm să completați formularul de mai jos și un reprezentant al departamentului de înscrieri vă va contacta în cel mai scurt timp.

  Numele dumneavoastră (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Numărul de telefon

  Interioarele luminoase și colorate creează o varietate de zone tematice plăcute și distractive pentru elevii noștri. De asemenea, spatiile interioare generoase au fost special concepute pentru a încuraja mișcarea și a asigura o tranziție ușoară către exterior, inspirând curiozitatea și explorarea atât în cadrul clasei cât și în natură.

  Particularitatea conceptului nostru de design pentru grădiniță are ca fundament convingerea că procesul de învățare la vârste mici are loc în mod natural prin joacă, prin explorare și descoperire sub îndrumarea personalui nostru atent și experimentat, într-un mediu modern și diversificat.

  Elevii de grădiniță sunt extrem de curioși, energici si dornici să caute experiențe noi pentru a înțelege mai bine lumea din jurul lor, de aceea ne-am asigurat că le oferim un spațiu dedicat nevoilor lor de cunoaștere într-un mediul de înalt profesionalism.

  Cu o experiență în educație de peste 20 de ani, fiind prima școală acreditată COBIS din România și prima școală internațională recunoscută oficial de ARACIP (Ministerul Educației din România), IBSB are o lungă istorie de excelență academică. Alături de progresul academic, dezvoltarea personală si emoțională a fiecarui elev este asigurată printr-un program extracurricular bine stabilit, incluzând ore de muzică, sport și alte activități tematice cu profesori de specialitate, o gamă largă de excursii și cluburi desfășurate după ore, vizite din partea unor personalități, toate contribuind la descoperirea talentelor și dezvoltarea abilităților lor.

  Noul spațiu conceput pentru grădiniță completează obiectivul nostru de a asigura elevilor noștri cel mai bun început posibil in călătoria lor în lumea cunoașterii, ce va continua pe tot parcursul vieții, cu un accent pus în egală măsură pe bunăstarea lor și succesul academic.

  Educația înseamnă mult mai mult decât cărți și studiu – înseamnă construirea încrederii, inspirarea creativității, dobândirea unor valori de bază, dezvoltarea prieteniilor cu cei din jur, având spațiul și libertatea de a te exprima, dar poate cel mai important înseamnă să fii fericit și entuziasmat de a te întoarce la școală în fiecare zi.

  Când alegeți să vă alăturați comunității IBSB, alegeți serviciile unei școli cu o reputație remarcabilă în excelența academică și sportivă, asigurându-vă că ați oferit copiiilor dumneavoastră cel mai bun început în viață.